<< Vissza

2012. évi Vince-napi Borbál

A 2012. évi Vince-napi Borbál

A Kúria Kft., partnerével a Photo Focus Kft-vel második alkalommal szervezte meg a Vince-napi Borbált, amelyen a kiválasztott borsorhoz gondosan összeállított borvacsorával várták a vendégeket. A szabadkai Galleria Szállodában megrendezett teltházas eseményen a hagyományos farsangi mulatságon túl, a borok népszerűsítése, a borkúltúra ápolása és fejlesztése volt cél.

Az estet megtisztelte jelenlétével a Magyarország belgrádi nagykövete Nikowitz Oszkár és felesége, valamint Korsós Tamás, Magyarország szabadkai főkonzulja és felesége.

Az est szakmai partnerének dr. Dujmovics László borásznak, a temerini Vindulo Borház tulajdonosának borai mellett Maurer Oszkár hajdújárási borász, Móricz Árpád bácskossuthfalvi református lelkész és Harmath Rudolf kanizsai borász borait ízlelhették meg a vendégek.

Az est fővédnökének, a Hernyák Birtok borászat jóvoltából pedig a Buda-Etyeki borvidéken termett szőlőből készült borok is a poharakba kerültek (Sauvignon blanc 2008, Birtokbor 2009). A fővédnök képviseletében a Hernyák család, Hernyák László, Valéria és Tamás tisztelte meg az estet. Valamint társaságukban megjelent Mácsai Ilcsi sommelier is.

A 2012-es évi Vince-napi Borbál főtámogatója Bunford Tivadar, a Masterplast Kft. igazgatója, a bál támogatója az Eu-sec Holding biztonságtechnikai cég és a szabadkai Metro kereskedelmi vállalat, médiatámogatója pedig a Pannon RTV volt.

A vendégek szórakoztatásáról a Night Cruisers és a Juhász Zenekar gondoskodott, valamint a bálra készült összeállítással felléptek a Népszínház magyar társulatának művészei: Kalmár Zsuzsa, Nemes Nagy Andor és Baráth Attila.

A bálon készült fotókat a Photo Focus Kft. készítette.