<< Vissza

Kúria Kft.

Kúria Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kft.

Kedves Vendég, Tisztelt Utazó!

A politikai életben való másfél évtizedes szerepvállalás után döntöttem úgy, hogy új kihívást keresve magánvállalkozást alapítok. Így jött létre a Kúria Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Kft.

Választásom azért esett az idegenforgalomra és a vendéglátóiparra, mert meggyőződésem, hogy nincs a Kárpát-medencének még egy olyan területe, amely annyi fel nem fedezett látnivalót, természeti, kulturális és építészeti értéket, pihenési lehetőséget, gasztronómia különlegességet rejt magában, mint a Vajdaság.

Az elmúlt években munkámból kifolyólag megszámlálhatatlan alkalmam volt arra, hogy megcsodálhassam Vajdaság épített és természeti környezetének szépségeit, a soknemzetiségű tartomány szellemi örökségnek gazdagságát, a vajdasági ember vendégszeretetét.

A sokéves közéleti jelenlét azt is megtanította velem, hogy a magyar kultúra szeretete és ápolása nem lehet teljes, a velünk élő nemzeti közösségek hagyományainak megismerése és tisztelete nélkül.

A Kúria Kft. az általa szervezett rendezvények, találkozók, kirándulások, utazások során ezen örökség, hagyományok és szokások bemutatásában, a barátságos emberek megismerésében, az izgalmas környezet és vidékünk jellegzetes ízeinek felfedezésében kíván a vajdasági, valamint a közelről és a távolabbról jövő vendégek szolgálatában állni.

Szilágyi Dorottya
tulajdonos, igazgató