<< Vissza

2014. évi Vince-napi Borbál

A 2014. évi Vince-napi Borbál

A január 25-én megtartott 2014. évi hagyományos Vince-napi Borbálban a kiválasztott borsorhoz gondosan összeállított borvacsorával várták a vendégeket. Az idei borvacsorát is főtisztelendő Paskó Csaba állította össze. A szabadkai Galleria szállodában megrendezett teltházas esemény célja a hazai borászatok felkutatása, felkarolása, boraik népszerűsítése, a borkúltúra ápolása és fejlesztése.

Az est kiemelt borászata a topolyai Brindza Borászat volt. A vendégeknek a Brindza borok mellett, étvágygerjesztőként a kelebiai Kasza Pincészet, a magyarkanizsai Nagy-Sagmeister Borászat és a magyarkanizsai Sirmium Wine`s egy-egy borát kínáltuk.

A szervező Kúria Kft. és a szabadkai székhelyű Vinomond borszaküzlet jóvoltából a magyarországi Bodri Pincészet Szekszárdi Kékfrankosából és a villányi Vylyan Pincészet Ördög Cuvéeből is került a poharakba.

A 2014-es évi Vince-napi Borbál főtámogatója Bunford Tivadar, a Masterplast Kft. igazgatója, a bál támogatói pedig a magyarkanizsai AS-Alarmstudio biztonságtechnikai Kft., Bíró Lívia, a Villa Ancora Idősek Otthonának tulajdonosa, valamint Török György, az Elzett Certa Kft. tulajdonosa voltak. Az est médiatámogatója a Pannon RTV volt.

A bál arculattervezői partnere a szabadkai Dielle Kft.

A vendégek szórakoztatásáról a Night Cruisers és a Juhász Zenekar gondoskodott. A szervezők és a támogatók emellett a szabadkai Népszínház Magyar Társulata művészeinek fellépésével kedveskedteka a bálozóknak.

A bál szervezőjének, Szilágyi Dorottyának, az est műsorvezetőjének, Fridrik Gertrúdnak, valamint a hoszteszek estélyi ruhája, ezenkívül a báltermi dekoráció is Ledenyák Andrea divattervező és jelmeztervező keze munkája.

A műsorvezető és a hoszteszek sminkje a szabadkai EB Stayling Studioban készült.

Az eseményt megörökítő képek Kovács Attila munkája.

Csatolmányok: