<< Vissza

2013. évi Vince-napi Borbál

A 2013. évi Vince-napi Borbál

A január 26-án megtartott 2013. évi hagyományos Vince-napi Borbálban a kiválasztott borsorhoz gondosan összeállított borvacsorával várták a vendégeket. Az idei borvacsorát Főtisztelendő Paskó Csaba állította össze. A szabadkai Galleria szállodában megrendezett teltházas esemény célja a hazai borászatok felkutatása, felkarolása, boraik népszerűsítése, a borkúltúra ápolása és fejlesztése.

Az est kiemelt borászata a magyarkanizsai Nagy-Sagmeister borászat volt, amelynek borait főleg a Szerémi borvidéken gondozott szőlőből préselik. Nagy József és Sagmeister Ernő borai mellett a horgosi Bálint Pincészet és a magyarkanizsai Sirmium Wine`s borait ízlelhették meg a vendégek.

Az est fővédnökének, az aradi, azaz Ménesi borvidékről jövő Wine Princess Borászatnak a jóvoltából pedig kiváló ménesi borok (Rosé 2011, Feketeleányka 2010) is a poharakba kerültek. Az eseményt dr. Balla Géza, a Wine Princess Borászat tulajdonosa is megtisztelte.

A 2013-es évi Vince-napi Borbál főtámogatója Bunford Tivadar, a Masterplast Kft. igazgatója, a bál támogatója az Aktor-Z biztonságtechnikai cég, médiatámogatója pedig a Pannon RTV volt.

A vendégek szórakoztatásáról a Night Cruisers és a Juhász Zenekar gondoskodott. A szervezők és a támogatók emellett budapesti művészek, Benedekffy Katalin operaénekesnő és Bakos-Kiss Gábor színművész fellépésével kedveskedteka a bálozóknak.

A bál szervezőjének, Szilágyi Dorottyának, az est műsorvezetőjének, Fridrik Gertrúdnak, valamint a hoszteszek estélyi ruhája, ezenkívül a báltermi dekoráció is Ledenyák Andrea divattervező és jelmeztervező keze munkája.

A műsorvezető és a hoszteszek sminkje a szabadkai EB Stayling Studioban készült.

Csatolmányok: